STORE ENVY: Wongs, Liverpool

A shop split into four, with clean lines and a dash of lime green.

Wongs moved to a new store in Liverpool’s Whitechapel in 2010, unveiling a brand new look with a monochromatic interior created by Nicholas Interiors Ltd.

The space features hints of Wongs’ signature lime green branding and the shop’s design is based on a contemporary and modern retrospect with clean cool lines, with the colour palette chosen to reflect the Wong’s brand.

Story continues below

The Liverpool store comprises four main sections: a retail space with wedding ring area, a CAD department, a workshop and seating area. There is also a modern boardroom that is used for private consultations.

This Store Envy was taken from the May issue of Professional Jeweller. To read the issue in full online, click here.

Got a Store Envy suggestion? Email




Related posts